Ik geloof in levenslang leren als mens en als professional. Mijn belangrijkste waarden zijn authenticiteit en groei. Zelfreflectie en jezelf blijven ontwikkelen zijn voor mij dan ook een vanzelfsprekend gebeuren. Worden wie je in wezen al bent. Mijn werkwijze kenmerkt zich door deskundigheid, betrokkenheid en respect voor dat wat er is. In mijn coaching vraag ik door en houd ik je een liefdevolle spiegel voor, wat jou de mogelijkheid geeft je eigen antwoorden te vinden. Ik loop met je mee zolang jouw zoektocht duurt. Veelvoorkomende thema’s binnen mijn coaching zijn: het versterken van zelfvertrouwen, meer eigen regie nemen over je gedrag en die dingen in je leven die je belangrijk vindt, omgaan met stress, voorkomen van een burn-out, herstel bij een burn-out, van hoofd naar hart, van moeten naar willen. Zijn er andere thema’s die voor jou spelen neem dan contact met me op, dan kunnen we kijken of ik hierin van betekenis kan zijn voor jou. Mijn achtergrond: coach, trainer, loopbaanadviseur, adviseur bij assessments en in een verder verleden groepsleidster in de kinderpsychiatrie.
Linkedin Contact