Naast coach en trainer ben ik ook werkzaam geweest als loopbaanadviseur, adviseur bij assessments en in een verder verleden groepsleidster in de kinderpsychiatrie. Mijn belangrijkste waarden zijn authenticiteit/eigenheid en groei. Ik geloof erin, dat we ons kunnen blijven ontwikkelen als mens en als professional. Ikzelf heb ook ervaring met oververmoeidheid, meer in mijn hoofd zitten in plaats van mijn hart te volgen, onzekerheid, beter voor anderen zorgen dan voor mezelf, een lichaam dat me regelmatig signalen geeft om stil te staan bij mezelf. Door zelfreflectie, eigen onderzoek en het vragen van hulp heb ik dit om kunnen buigen en weet ik mijn grenzen te bewaken, weet ik veelal de balans te houden tussen me op anderen te richten en voor mezelf te zorgen en volg ik mijn hart.
Linkedin Contact